VEELGESTELDE VRAGEN

Waar kan ik de inleidingen en de posters vinden?


Inleidingen en posters voor de lopende thema's van De Nieuwe Oase vindt u terug in gebruikersomgeving voor abonnees. Heeft uw school een abonnement op De Nieuwe Oase? Dan kunt u zich hier registreren met uw mailadres van school. Nadat u zich hebt geregistreerd, en uw account is geactiveerd, kunt u hier inloggen om het materiaal te bekijken.
Hoe kan ik een abonnement bestellen?


U kunt het bestelformulier invullen, of een mail sturen. Vergeet nu adres- en factuurgegevens te vermelden.
Voor wie is De Nieuwe Oase bedoeld?


De Nieuwe Oase biedt materiaal voor de dagstart voor (christelijke) middelbare scholen.
Voor welke niveaus kan De Nieuwe Oase gebruikt worden?


De Nieuwe Oase biedt een gevarieerd aanbod, voor alle niveaus. Van vmbo tot gymnasium, zowel voor de onderbouw als voor de bovenbouw. Bij de rubriek wordt altijd de moeilijkheidsgraad aangegeven, zodat je als docent snel ziet welke teksten geschikt zijn voor jouw klas.
Ik wil me registreren als gebruiker, maar ik krijg geen activatie-mail. Wat kan ik doen?


Helaas komen de activatie-mails regelmatig in de spamfolder/ongewenste mail terecht. Dus check altijd of je daar iets hebt ontvangen. Mocht er echt niets binnenkomen, dan zou dat met extra strenge beveiliging van je (school)netwerk te maken kunnen hebben. Als je ons mailt of belt, kunnen wij het probleem oplossen.
Als ik in de Oase app zit, kan ik niet vooruit kijken. Hoe komt dat?


Tot aan de kerstvakantie stellen we het materiaal per week beschikbaar. Dit heeft te maken met de situatie rondom het coronavirus. Wij vinden het belangrijk om actueel materiaal te kunnen bieden en werken daarom niet te veel vooruit. Elke vrijdag komt het materiaal voor komende week beschikbaar.

CONTACT

Creathlon B.V.

Zonnehof 41

3811 ND  AMERSFOORT

(033) 303 31 02

info@denieuweoase.nl

VOLG ONS

© 2020 Creathlon B.V.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?