top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ik heb een uitnodiging ontvangen om een wachtwoord aan te maken, maar de link werkt niet. Wat kan ik doen?"
  Als het niet lukt een wachtwoord aan te maken, kan dit meerdere oorzaken hebben. Waarschijnlijk gaat het om een van de volgende redenen: Een link is maximaal 10 dagen geldig. Na die tijd kun je nog wel op de link klikken, maar lukt het niet het wachtwoord aan te maken. Is je link niet meer geldig? Vraag dan aan je beheerder om jouw account te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Je ontvangt dan een nieuwe uitnodiging. De Nieuwe Oase app wordt ondersteund door de laatste versie van de volgende browsers: Microsoft Edge, Chrome, Safari, Safari iOS en Firefox. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Controleer dus of je werkt in de laatste versie van één van de ondersteunde browsers. Is dit niet het geval? Dan kan dit ook problemen opleveren met het aanmaken van een account.
 • Waar kan ik de inleidingen en de posters vinden?
  Een overzicht van de thema's en posters van de lopende Oase kun je hier bekijken.
 • Ik wil mijn account activeren, maar ik krijg geen activatie-mail. Wat kan ik doen?"
  Check altijd de spambox/ongewenste mail, soms komen berichten daar binnen.
 • Ik ben beheerder namens onze school. Hoe kan ik docenten een account geven?
  In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe de beheerdersomgeving werkt. Het stappenplan om te verspreiden naar de docenten vind je hier.
 • Hoe kan ik een abonnement bestellen?
  U kunt het bestelformulier invullen, of een mail sturen. Vergeet nu adres- en factuurgegevens te vermelden.
 • Voor welke niveaus kan De Nieuwe Oase gebruikt worden?
  De Nieuwe Oase biedt een gevarieerd aanbod, voor alle niveaus. Van vmbo tot gymnasium, zowel voor de onderbouw als voor de bovenbouw. Bij de rubriek wordt altijd de moeilijkheidsgraad aangegeven, zodat je als docent snel ziet welke teksten geschikt zijn voor jouw klas.
 • Voor wie is De Nieuwe Oase bedoeld?
  De Nieuwe Oase biedt materiaal voor de dagstart voor (christelijke) middelbare scholen.
 • Mijn school maakt gebruik van De Nieuwe Oase, maar ik kan niet inloggen in de app. Hoe kan ik een licentie krijgen voor de app?"
  De licenties voor de app worden verdeeld door de beheerder van je school. Weet je niet wie op jouw school beheerder is? Dan kun je ons altijd mailen of bellen. Let op: inloggegevens van voor 1 december werken alleen in de oude omgeving en geven geen toegang tot de nieuwe app.
 • Waar kan ik Zinboekjes bestellen?
  Wij zijn in 2021 gestopt met de verkoop van de Zinboekjes, omdat we ons volledig zijn gaan richten op het ontwikkelen en uitgeven van onderwijsmateriaal. Het is dus niet meer mogelijk om deze boekjes te bestellen.
bottom of page